Overwatch

Gamen, voor veel mensen zorgt dit voor een hoop plezier, maar ook voor ontspanning. Met behulp van een leuk spel kan je jezelf even goed afzonderen van de rest van de wereld. Een mooi voorbeeld van een goed spel is Overwatch. Dit spel kwam uit op 24 mei 2016, voor de Playstation 4, Xbox One en Windows. De game wordt in de meeste gevallen gespeeld met twee teams van zes personen. Ieder personage heeft zo zijn eigen voor en nadelen. Het leuke aan dit spel is dat het op verschillende locaties gespeeld wordt. Hierbij gaat het om echte locaties zoals Londen en Japan. Samen met je medespelers zal je een punt moeten verdedigen of deze over moeten nemen.

Iedereen heeft een eigen functie

Wanneer je dit spel speelt, dan heeft iedereen een eigen functie. Wanneer we kijken naar de tank heroes, dan zien we dat deze de meeste levenspunten hebben en hierdoor hun team goed kunnen verdedigen. Wanneer we kijken naar de damage heroes, dan zien we dat deze personages er juist voor moeten zorgen om zoveel mogelijk schade aan te richten bij andere personages. Verder zijn er nog de support heroes, deze hebben als taak om medespelers te ondersteunen door ze levenspunten te geven wanneer zij deze niet meer hebben. Kortom er zijn veel personages en ieder personage biedt zo zijn voor en nadelen. Mocht je dood gaan in het spel, dan kan je ook van personage wisselen.

Het spel aanschaffen

Mocht je dit spel aan willen schaffen, dan kan dit erg gemakkelijk. Doordat het spel al een aantal jaar oud is, kan je het ook nog eens voor een lage prijs aanschaffen. Zo zou je er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om een gebruikte versie van het spel aan te schaffen voor rond de 20 euro. Wil je de Overwatch (Legendary Edition) nieuw aanschaffen, dan kan dit voor rond de 40 euro.